Istoric

În 1910, compania Henryk Franck i Synowie („și Fii”) a fondat Fabryka Środków Kawowych S.A. (Fabrica de produse de cafea) în Skawina, astfel încât producția de cafea din cereale a început un an mai târziu. Mărcile produse în Skawina, precum Enrilo, Cafeaua Kneipp, Francka, Cafeaua de smochine Weber sau Abisynki erau cunoscute pe scară largă în Polonia de dinainte de război, iar popularitatea lor poate fi comparată cu popularitatea cafelei... Inka.

Când în 1971 oamenii de știință polonezi au dezvoltat o rețetă pentru cafeaua instant Inka, nimeni nu se aștepta ca aceasta să devină atât de populară. Toată lumea o cunoaște de generații. Această cafea delicată din cereale, produsă 100% din ingrediente naturale, a câștigat inimile nu numai în Polonia, ci și în multe alte țări din întreaga lume. Vedeți cum s-a schimbat ambalajul său...

Despre marcă

Inka este un brand cu suflet polonez și o tradiție lungă. Este asociată cu naturalețea, cu ceea ce este sănătos și cu cultivarea obiceiurilor de familie. Inka este un sinonim pentru categoria cafelei din cereale, care a fost întotdeauna lider pe piață.

Inka este bună din natură. Acest slogan strategic al mărcii, folosit ca slogan în comunicarea, reflectă perfect valorile sale. Inka combină naturalețea, efectul benefic asupra organismului și plăcerea gustului. Oferă consumatorilor un sentiment de protecție față de ei înșiși și de cei dragi, un sentiment de securitate și de susținere a tot ceea ce este polonez. Un portofoliu larg adecvat nevoilor consumatorului modern garantează o dublă plăcere – gust și nutriție. Inka are un statut de brand de cult, este sinonimă cu categoria sa. Consumatorii spun că, dacă o marcă există aproape neschimbată atât de mult timp, atunci trebuie să fie foarte bună. Nici nu e de mirare că Inka este liderul incontestabil al pieței. Este cea mai faimoasă și recunoscută cafea din cereale de pe piață.

Stereotipul acestei băuturi, ca sinonim pentru Republica Populară Polonia, s-a schimbat: caracterul său sănătos, multitudinea de tipuri și gustul său sunt atractive nu numai pentru cei care erau dispuși să o bea când erau copii. Majoritatea polonezilor adulți, când spun „cafea din cereale”, se gândesc: „Inka”.

Acest succes este, fără îndoială, rezultatul experienței și cunoștințelor, al respectului față de tradiție și al grijii cu care brandul abordează nevoile clienților săi. Acest lucru este confirmat de premii de prestigiu, care dovedesc angajamentul companiei de a îmbunătăți și de a crește în mod constant nivelul calității, precum și de standardele ridicate și nivelul european. Brandul Inka a câștigat premiile „Descoperă mâncarea bună”, „FMCG Pearl”, „Produs de medalie”, „Superbrands Polska Marka”, „Effie”, iar proprietarul său, firma Grana, a primit prestigiosul premiu „Investitor în capital uman” și „Forbes Diamonds”.

O marce Inka

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree