Mod de preparare

Gama de produse Inka

Inka - varianta clasică

Este cea mai cunoscută și cea mai apreciată cafea din cereale, obținută din orz, secară, cicoare și sfeclă de zahăr printr-un proces tehnologic natural.

Inka - aromă de caramel

Firește că fiecare cană de Inka cu aromă de caramel este atât de delicioasă! Rețeta originală se bazează pe combinația dintre cafeaua Inka din cereale și gustul delicios de caramel.

Noutăți

Alimentația în timpul sarcinii

În timpul sarcinii, unul dintre cele mai importante aspecte este o alimentație corectă, calitativă și nu cantitativă. Mai exact, femeile însărcinate ar trebui să fie atente la ce consumă, în așa fel încât să existe un echilibru nutrițional pentru dezvoltarea bebelușului.

Inka, aliatul perfect pentru un stil de viață sănătos

Atunci când vrei să duci un stil de viață sănătos, fiecare alegere pe care o faci în materie de activități sportive sau alimentație este extrem de importantă. Inka poate deveni aliatul perfect pentru o alimentație echilibrată pentru că este o băutură gustoasă, potrivită pentru întreaga familie și aduce ceva în plus meselor zilnice și completează gustările.

Testează Inka gratuit la Baby Expo

Venirea unui copil pe lume creează fără îndoială schimbări în viața fiecărei familii. Pornind de la efervescența pregătirilor atent calculate pentru camera copilului, până la senzația arzătoare care se accentuează pe măsură ce momentul cel mare este din ce în ce mai aproape, rutina pe care obișnuiai să o ai, vrei, nu vrei va avea nevoie de modificări simțitoare pentru a ține pasul cu apariția pe lume a bebelușului. Camera copilului, hăinuțele noi, munții de scutece, jucăriile de toate felurile și...renunțarea la obiceiurile care-ți ofereau acele momente unice din zi.

Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord