Good in its natre

Rețete

Pentru micul dejun, prânz și cină. Pentru desert și gustarea de după-amiază. Inka este bună pentru orice moment al zilei. Visezi la un moment de liniște? Vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un desert vegetal sau o cafea naturală din cereale unică? Sau poate cauţi o idee pentru folosirea fructelor și legumelor de sezon? Lasă-ţi imaginația liberă, inspiră-te din gustul unic al cafelei noastre din cereale și creează rețete dovedite în fiecare zi. Sau poate îți vei crea propria rețetă?

Cafea din cereale

Inka, bună din natură, ia din cereale tot ceea ce este mai bun, delicios și natural: gust ușor, aromă subtilă, spumă delicată. De ani de zile, în casele noastre, ne însoțește în toate momentele zilei cu familia, de dimineață până seara.

Inka, în calitate de lider în segmentul cafelei din cereale, dezvoltă în mod constant oferta de produse având în vedere „bunătatea” lor - le asigură naturalețea și calitatea înaltă, gustul delicios și valoarea nutritivă.

Istoric

Când în 1971 oamenii de știință polonezi au dezvoltat o rețetă pentru cafeaua instant Inka, nimeni nu se aștepta ca aceasta să devină atât de populară. Toată lumea o cunoaște de generații. Această cafea delicată din cereale, produsă 100% din ingrediente naturale, a câștigat inimile nu numai în Polonia, ci și în multe alte țări din întreaga lume. Vedeți cum s-a schimbat ambalajul său...

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree