Inka Pinakolada

Compoziție:

  • Ingrediente pentru cubuleţele de cafea de gheață:
  • 1 pahar de apă
  • 5 lingurițe de cafea Inka
  • formă pentru cubuleţele de gheață

  • Ingrediente pentru Pinacolada:
  • cubuleţe de cafea de gheaţă
  • 500ml de lapte de cocos
  • 150g de ananas în sirop
  • 6 lingurițe de fulgi de cocos
  • 5-6 linguri de suc de ananas
  • 2 lingurițe de miere

Pregătire

Pentru prepararea cubuleţelor de cafea de gheață aveţi nevoie, în primul rând, de cafea opărită tare Inka. Turnaţi cafeaua rece într-o formă pentru cubuleţe de gheață și congelaţi. Tăiați ananasul în bucăți mici și prăjiţi fulgii de cocos pe o tigaie uscată până când obţin o culoare aurie. Turnați în blender laptele de cocos și adăugaţi cubuleţele de cafea Inka și mărunțiți. Adăugaţi apoi ananasul tocat, fulgii de cocos prăjiţi si 2 linguriţe de miere, amestecaţi bine cu blenderul și turnaţi în pahare. Deasupra puteţi presăra cu fulgi de cocos.

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree