Inka pe un nor de cocos

Compoziție:

  • 2 lingurițe de cafea Inka
  • 100ml de apă de cocos
  • 30g fulgi de cocos
  • 2 linguriţe de roșcove
  • 150ml de apă
  • o jumătate de linguriţă de ştevie
  • lapte pentru spumare

Pregătire

Turnaţi apa de cocos peste fulgii de cocos și încălziţi la foc mic până la absorbţia completă a lichidului, iar la sfârșit, adăugați roşcovele. Amestecaţi și aşezaţi pe fundul unor pahare înalte. Într-un vas separat pregătiţi cafeaua Inka, adăugând ştevia. Turnaţi cafeaua în paharele cu un strat de cocos și decoraţi cu lapte spumat şi fulgi de cocos.

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree