Bucurie de la Inka

Compoziție:

  • 2 lingurițe de cafea Inka
  • o cutie mică de lapte de nucă de cocos (ținută 24h la frigider în prealabil)
  • 2 lingurițe de zahăr pudră
  • 150ml de lapte
  • 2 linguriţe de dulceaţă de trandafir
  • 2 lingurițe de migdale mărunţite

Pregătire

Deschideţi cutia răcită de lapte de cocos și separaţi apa de grăsime (stratul alb de sus). Adăugaţi în grăsime, zahăr pudră și amestecați până obţineţi o frișcă densă. Încălziţi la foc mic laptele cu o linguriță de dulceaţă de trandafir și cafea Inka, apoi turnați băutura într-un pahar înalt. Deasupra adăugaţi frișca amestecată cu o linguriță de dulceaţă și migdale prăjite măcinate. O adevărată bucurie!

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree