Descoperă INKA la Baby Boom

Știm câte emoții te străbat când te gândești la momentul întâlnirii cu bebelușul tău. Sunt atât de multe lucruri de făcut, ecografii și cumpărături din cele mai diverse, aranjamente și programări de întâlnit cu prietenii acum, pentru că nu știi când vei mai avea ocazia să stai fără griji în fața unei căni aburinde și atentă doar la ce spun cei din fața ta. Simți că lucrurile se vor schimba și că te vei schimba și tu odată cu ele. Rutinele vor fi altele, relația ta cu timpul se va altera substanțial.

Inka îți păstrează însă diminețile la fel de savuroase și te invită să-i încerci gustul inconfundabil la Baby Boom, în cadrul unui eveniment special dedicat femeilor însărcinate, tinerelor mame și copiilor peste 3 ani.

Te așteptăm, așadar, la van-ul Inka de la Baby Boom (din parcarea Romexpo), de vineri până duminică, între orele 12.00 și 16.00, alături de un barista iscusit și carismatic, pregătit să îți încânte papilele cu 3 băuturi delicioase: Inkaccino, Inka Classic și, dacă soarele va fi sus pe cer și strălucitor, un extraordinar Inka Frappe. Dacă ești printre participantele de la Școala Mamei, te vei bucura de două ori: Inka va fi oferită mamelor și în cadrul acestui eveniment. Ești pregătită de întâlnire?

Pentru că ne pasă de tabieturile tale, ținem să îți aducem aminte de valorile noastre. Inka este o băutură obținută din cereale, cu ingrediente 100% naturale, potrivită pentru mari și mici, fie ca aport la mesele zilnice sau ca gustare. Este recomandată în principal tinerelor sau viitoarelor mame, interesate să își păstreze ritualurile #lafeldaraltfel, dar și copiilor, căci nu conține cofeină. O poți bea dacă alăptezi pentru că nu are stimulenți sau teină și, de aceea, poate fi savurată și seara, fără grija palpitațiilor.

Viața de viitoare sau tânără mamă poate fi plină de provocări. Sărbătorește micile victorii ale zilei (un bebeluș care doarme în sfârșit, o chiuvetă fără vase murdare, un episod din serialul preferat) cu o cană de Inka. Te vei bucura de o băutură ce abundă în vitamine, carbohidrați, amidon și fibre alimentare, ce facilitează digestia. Mai mult, Inka se prepară imediat, fiind o băutură instant, și vei putea, astfel, oferi mai mult timp celor dragi.

Vino la Baby Boom să ne cunoaștem! Îți promitem o călătorie gustativă #lafeldaraltfel, menită să te acompanieze pe drumul pe care tocmai ai intrat. O să fie o aventură pe cinste!

Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord