Inka, aliatul perfect pentru un stil de viață sănătos

Atunci când vrei să duci un stil de viață sănătos, fiecare alegere pe care o faci în materie de activități sportive sau alimentație este extrem de importantă. Inka poate deveni aliatul perfect pentru o alimentație echilibrată pentru că este o băutură gustoasă, potrivită pentru întreaga familie și aduce ceva în plus meselor zilnice și completează gustările.

1. Slabă în calorii

Atunci când vine vorba de un stil de viață sănătos, caloriile devin importante. Una dintre proprietățile Inka este că, pe lângă faptul că este o băutură hrănitoare, are și un conținut redus de calorii (14 kcal). O cană de Inka este astfel gustarea perfectă dintre mese, fără să crească numărul de calorii recomandate în timpul zilei.

2. Flexibilitate

Un alt beneficiu al consumului de Inka este flexibilitatea deoarece poate fi savurată în diverse feluri: cu nuci, cocos, cu lapte, fără lapte, rece sau fierbinte sau în combinație cu varii fructe. Mai mult decât, Inka poate fi integrată în alimentația zilnică în orice moment al zilei, chiar și seara, la ore târzii.

3. Acclerează metabolismul

Inka urmează tendințele unui stil de viață sănătos, deoarece este o băutură 100% realizată din ingrediente naturale. Secara, orzul și cicoarea au valori nutriționale remarcabile și beneficii precum: conținutul ridicat de minerale (magneziu, calciu, zinc, fier), vitamina B, carbohidrați, amidon și fibre alimentare care accelerează metabolismul și facilitează digestia.

4. Fără cofeină

Fiind o băutură care nu conține cofeină, Inka este alegerea perfectă pentru consumatorii care vor să-și minimizeze riscurile pe care acest stimulent le poate provoca asupra corpului lor. Sunt de asemenea persoane care de exemplu nu pot consuma cofeină din motive de sănătate, pentru acestea Inka este mai mult decât potrivită.

5. Perfectă la orice vârstă și în orice moment al vieții

Inka poate fi consumată atât de cei mai mici care au peste 3 ani, cât și de persoanele în vârstă. Pe de o parte, băutura 100% din cereale ajută în procesul de creștere pentru că este bogată în vitamine și minerale, iar pe de altă parte valoarea sa nutrițională este la fel de benefică pentru persoanele în vârstă. Nu există o restricție nici în privință persoanelor însărcinate și nici a celor care sunt proaspete mămici și sunte nevoite să alăpteze. Ele pot savura Inka fără probleme.

Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord