Testează Inka gratuit la Baby Expo

Venirea unui copil pe lume creează fără îndoială schimbări în viața fiecărei familii. Pornind de la efervescența pregătirilor atent calculate pentru camera copilului, până la senzația arzătoare care se accentuează pe măsură ce momentul cel mare este din ce în ce mai aproape, rutina pe care obișnuiai să o ai, vrei, nu vrei va avea nevoie de modificări simțitoare pentru a ține pasul cu apariția pe lume a bebelușului. Camera copilului, hăinuțele noi, munții de scutece, jucăriile de toate felurile și...renunțarea la obiceiurile care-ți ofereau acele momente unice din zi.

KAWA A MAGNEZ - DYLEMAT?

Un obicei atât de simplu, și totuși atât de semnificativ în viața noastră cum este de exemplu cel al cafelei de dimineață nu trebuie înlăturat atunci când există alternative. Pentru că ritualul cafelei de dimineață este un moment de mare importanță pentru tine, Inka îți vine în ajutor păstrându-ți tabietul la fel, dar altfel. Cum? Cu o campanie delicioasă ce se va desfășura la Baby Expo, salonul dedicat nou-născutului, copiilor între 0 si 5 ani, viitoarelor mămici și tinerilor părinți.

Tinerele sau viitoarele mămici care doresc să își aducă aminte de vremurile de odinioară , să își păstreze tabieturile #lafeldaraltfel sau, pur și simplu, să se delecteze cu feluritele delicii preparate de un barista iscusit sunt așteptate la vanul Inka din cadrul Baby Expo în perioada 28-30 septembrie, în intervalul orar 11:00-17:00. Acolo vor putea servi gratuit băutura pe bază de cereale în diverse moduri.

Poate fi consumată fără restricții atât acasă, cât și la serviciu. Este potrivită pentru întreaga familie, aduce acel ceva în plus meselor zilnice, completând gustările. Este destinată cu precădere mămicilor – tinere sau viitoare, persoanelor interesate de un stil de viață sănătos, celor cu probleme cardiace și chiar copiilor pentru că nu conține cofeină.

Știm că timpul parcă fuge atunci cand avem atâtea lucruri de pregătit și un copil care are nevoie de noi în fiecare moment.Tocmai de aceea, Inka, pe lângă atribuțiile pe care le aduce organismului, îți ia puțin timp pentru preparare pentru că este o băutură instant. Poate fi consumată în orice moment, chiar și în mijlocul nopții, după ce ai reușit să îți adormi în sfârșit bebelușul la loc. De ce să nu îți oferi o răsplată pentru o misiune încheiată cu succes?

Te așteptăm cu drag la Baby Expo să te răsfățăm cu deliciile pe care ți le pregătim, dar și cu alte surprize pentru toate vârstele și, evident, gusturile!

Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord