x

Gãseşte-ţi reţeta preferatã

Fierbinte
Rece
Uşor
Dificil
Cu lapte
Fãrã lapte
Descoperã şi alte reţete

Latte Inka

Ingrediente

  • 3 lingurițe de cafea Inka
  • 500ml de lapte
  • 3 picături de ulei de migdale
  • 2 linguriţe de cacao
  • 20g nuci pecan
  • cubuleţe de gheaţă

Mod de preparare

Într-o ceașcă mică preparăm cafeaua Inka, iar apoi o lăsăm la răcit. În vasul blenderului turnăm esența pregătită de cafea, adăugăm uleiul de migdale și jumătate din laptele pregătit, amestecând până la omogenizare. Turnăm băutura preparată în pahare înalte peste cuburile de gheață, iar din laptele rămas facem o spumă și îl aşezăm deasupra băuturii preparate. Presărăm cacao și nuci pecan mărunţite pentru un plus de savoare.

Rece Uşor Cu lapte
Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord