x

Gãseşte-ţi reţeta preferatã

Fierbinte
Rece
Uşor
Dificil
Cu lapte
Fãrã lapte
Descoperã şi alte reţete

Cafea vanilată

Ingrediente

  • 4 lingurițe de cafea Inka
  • 2 linguriţe de roşcove mărunţite
  • 4 linguriţe de sirop de agavă
  • o jumătate de păstaie de vanilie
  • 1 linguriţă de miere
  • 400 ml de apă fierbinte

Mod de preparare

Turnaţi cafeaua Inka și siropul de agavă în părţi egale în două cești. Răzuiţi boabele de pe păstaia de vanilie, și așezați totul în cești în mod egal. Turnați apa fierbinte și amestecați până la omogenizare. Pentru un plus de gust, se poate adăuga o linguriță de miere.

Fierbinte Uşor Fãrã lapte
Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord