Istoria Inka

În anul 1910, compania Henryk Franck i Synowie (Heinrich Franck și Fiii) a înființat în Skawina, lângă Kracovia, fabrica de Produse pe Bază de Cafea, iar un an mai târziu a început producția de cafea din cereale. Mărcile produse în Skawina, cum ar fi Enrilo, Kneipp, Franck, Figowa Weber și Abisynki, au fost cunoscute în Polonia antebelică, iar popularitatea lor poate fi comparată cu popularitatea ... Inka.

În anul 1971, când cercetătorii polonezi au dezvoltat o rețetă pentru cafeaua solubilă din cereale, nimeni nu se aștepta la succesul acestei băuturi. Astfel, cafeaua Inka, realizată din 100% ingrediente naturale, este cunoscută și apreciată la nivel mondial, iar compoziția și procesul tehnologic au rămas exact aceleași timp de 47 de ani. Singurul lucru care s-a schimbat a fost ambalajul...

timeline
1971
1990
1994
2000
2004
2008
Momentan
Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord