Despre brand

Inka este un brand cu o tradiție îndelungată și o rețetă neschimbată încă de la începuturile sale. Aceasta se asociază cu naturalețea, lucrurile sănătoase și cultivarea obiceiurilor de familie.

Băutura Inka este obținută din ingrediente naturale, cu efect benefic asupra organismului, fără cofeină, conservanți sau aditivi artificiali. Produsele noastre, cu un gust plăcut, o aromă subtilă și o spumă delicată, vin în sprijinul unui consumator modern, căruia îi pasă de sănătatea lui și a celor dragi.

Succesul mărcii, pe lângă caracterul nutritiv și bunul gust al produselor, se bazează și pe experiența, cunoștințele și grija pe care Inka o are față de nevoile consumatorilor săi. Drept urmare, de-a lungul timpului, Inka a câștigat numeroase premii prestigioase, care demonstrează implicarea companiei în dezvoltarea, menținerea calității și a standardului european ridicat.

Pentru a facilita utilizarea website-ului, site-ul utilizează fișiere cookies. Puteți gestiona setările fișierelor cookie utilizând opțiunile browserului dumneavoastră. Faceți clic pe sunt de acord pentru ca această informație să nu apare din nou.

Sunt de acord